Zin in een theatercursus voor beginners?

Over de theatercursus

Voor wie?

Deze lessenreeks richt zich  tot iedereen  die graag wil acteren. Ongeacht of je op dit vlak al wat ervaring hebt of niet: samen met Steph ga je je eigen weg regelrecht richting vrijheid om te spelen met woorden en met alle gedaantes die je in je hebt!

Beschrijving cursus
We spelen theaterteksten van anderen maar je krijgt ook de kans om je eigen woorden te schrijven en te brengen. De coaching in dit alles door Steph is erop gericht je eigen spel/acteermogelijkheden te ontdekken én te vergroten vanuit je eigen (veelal tot dan toe ongekende) mogelijkheden! Daarnaast is deze lessenreeks tevens een mooi opstapje in persoonlijke ontwikkeling: vergroten van je zelfbewustzijn, assertiever worden (je niet meer overal en altijd weg laten drummen), durven praten in het openbaar, enz…Tussen de bedrijven door vergroot je dus tevens je zelfkennis en -vertrouwen en leer je te spreken in het openbaar wat ineens ook aardig is meegenomen. Kortom: een doeltreffende theatercursus waarin je ofwel in de veiligheid van je eigen omgeving (online) één op één privéles krijgt van Steph ofwel in groep live je samen speelt met anderen o.l.v. Steph.

Hoe?

  • Eén op één ONLINE in 15 privé(Zoom)lessen van telkens 75 minuten met Steph vrij in te plannen volgens je eigen agenda
  • OF
  • LIVE in 10 groepslessen op woensdagavond van 19.30 u tot 21.30 u in Designcenter “De Winkelhaak” (op 5 min. wandelafstand van centraal station Antwerpen en met  betaalparking voor de deur van “De Winkelhaak”)

Over Steph
Steph Goossens is orthopedagoog, maatschappelijk werker en ging op latere leeftijd pas als acteur aan de slag . Inmiddels is hij ruim 21 jaar bij het grote publiek bekend van zijn acteerwerk in theater, film en televisie. Daarnaast werkte hij ook geruime tijd als docent drama, toneel, repertoirestudie en literaire creatie in het Deeltijds Kunstonderwijs.

Naast theater-, tv- en filmopdrachten werkt  Steph als speltrainer voor grote en kleine bedrijven waar hij naast de CEO’s en leidinggevenden ook de werknemers in hun onderlinge communicatie en/ of deze met hun klanten traint.

Praktisch

Lesdata groepslessen

25/01/23 – 1,8,15,22/02/23 – 1,8,15,22 en 29/3/23 (toonmoment)
telkens van 19.30 u tot 21.30 u.

Locatie
Designcenter “De Winkelhaak”, Lange Winkelhaakstraat 26-2060 Antwerpen (5 min wandelafstand centraal station en betaalparking voor de deur)

Prijs groepslessen
275 Euro pp (voor studenten tot 21 jaar ) en 375 Euro pp (voor volwassenen) voor 10 live lessen van telkens 2 lesuren incl. verzekering , tekstmateriaal en toonmoment . Factuur na ontvangst van inschrijvingsgeld.BTW inbegrepen.

Prijs Privé onlinelessen
995 Euro (Excl.  21%BTW) voor 15 prive(zoom)lessen van telkens 75 minuten incl. één op één-les van Steph, tekstmateriaal dat per post wordt toegezonden alsook een  cameraopname van iedere onlineles die je nadien als toon- en leerdocument krijgt toegestuurd. Factuur na ontvangst van inschrijvingsgeld. 

Hoe inschrijven?
Je deelname van zowel de groepslessen  als de privécursus online is pas officieel na ontvangst van je inschrijvingsgeld op rekeningnummer:IBAN BE 48-001-6938070-27 van Victoria MSD BV

Heb je nog vragen?
Stuur een mailtje naar info@stephgoossens.be en we antwoorden je heel snel terug!