Acteren voor bedrijven?

Je komt er verder mee dan je denkt!

Als acteur leer ik managers en medewerkers beter met elkaar en met hun klanten omgaan. Wellicht klinkt dat nogal frivool want communicatie in bedrijven is toch een uitermate serieus en verantwoordelijk werk en hoe zou een acteur dat dan kunnen doen?

Wel, het gebeurt steeds meer omdat je als bedrijf in deze op maat gemaakte individuele programma’s kwaliteiten en vaardigheden ontwikkelt die voor mij als acteur basisvoorwaarden zijn binnen mijn vak maar in bedrijven steeds meer gezien worden als communicatiemiddel waarmee je je als manager of medewerker kunt onderscheiden, ook naar je klanten toe.

Ik denk hierbij aan empathie, kwetsbaarheid, geloofwaardigheid, verbeeldingskracht, een zeer brede kijk op mens en maatschappij, teamwork en dienstbaarheid aan het geheel. Bovendien durf en kan ik als acteur zeggen wat in het bedrijf niet gezegd mag worden: een autoritaire chef die nauwelijks luistert, een team dat niet goed samenwerkt,…

Hoe gaan buschauffeurs om met moeilijke reizigers? Hoe ga je om met pestgedrag op het werk ? Hoe leg je als teamleader of ploegbaas uit aan een medewerker of team dat de samenwerking niet vlot? Hoe leg je als leider de juiste klemtonen in een functioneringsgesprek? Hoe zeg je als medewerker in een bedrijf je mening zodat ze niet alleen gehoord wordt maar men er ook mee aan de slag gaat?

Als acteur maak ik dat zichtbaar en ben ik levende leerstof die veel langer blijft hangen dan een uitsluitend theoretische uitleg. Bovendien kun je er als manager
en medewerker direct mee aan de slag in de praktijk.

Hoe wordt er gewerkt?

In een intakegesprek geeft het bedrijf aan wat de noden zijn.

Wij maken op basis hiervan een voorstel waarin eventuele theorie van interventie professionals en praktijkoefeningen op mekaar worden afgestemd. En dit binnen het daarvoor door het bedrijf ter beschikking gestelde tijdsbestek.

Referenties

De laatste zes jaar werd ik als acteur al door verschillende grote bedrijven uit de chemie, petrochemie, sport business en hotellerie hiervoor ingeschakeld (namen krijgt u op verzoek).

Ik geef deze trainingen naast het Nederlands ook in het Frans en in het Engels.

Hiernaast ben ik ook beschikbaar voor kleine en middelgrote vzw’s in de profit en non-profit sector maar ook eenmanszaken waarin de zelfstandige ondernemer / creator een klankbord wil voor zijn/haar communicatie- plannen kunnen bij mij terecht.

Geinteresseerd?

Stuur een mailtje naar info@stephgoossens.be